fbpx
Ownshape

AAGAARD Bilpleje – Logo/Banner

Logoet til AAGAARD Bilpleje er udviklet med fokus på bilplejefirmaets kerneværdier, som er kvalitet, pålidelighed og professionalisme. Logoet er designet til at være moderne og tidløst, samtidig med at det viser firmaets ekspertise og dedikation til at levere den bedste service til deres kunder.

Logoet indeholder et stiliseret billede af en bil, der er omgivet af en cirkel. Billedet af bilen repræsenterer firmaets fokus på bilpleje, mens cirklen symboliserer en beskyttende ramme, der omgiver bilen og beskytter den mod skader og skidt.

Samlet set er logoet designet til at være let genkendeligt og mindeværdigt, samtidig med at det viser AAGAARD Bilplejes engagement i at levere den bedste bilplejeoplevelse til deres kunder.

Se flere cases

Har du også brug for en projekt som dette?

Mange virksomheder og organisationer har brug for projekter, der hjælper dem med at nå deres mål og øge deres effektivitet. Et projekt, der er skræddersyet til dine specifikke behov, kan hjælpe dig med at opnå succes på lang sigt.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan komme i gang med et projekt der kan hjælpe dig med at realisere dine tanker. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Invester i et moderne websted kan gøre magi for din virksomhed

Lær os at kende

Teamet bag OwnShape

Web designer

Thor Marcussen

Graphic designer

Mathias Pedersen

Start dit projekt med os

Kontakt os nu, så vi sammen kan finde en løsning som kan styrke din virksomhed.