fbpx
Ownshape

Hjemmeside, Sociale medie design og Katalog

Bunnygrow

Fra kanin lort til gødning

Bunnygrow.dk sælger en unik kaningødning lavet af kaninafføring.

Denne type gødning er kendt for at være en god kilde til næringsstoffer for planter, da det indeholder en række naturlige gødningsstoffer, der er godt for jorden.

Bunny Grows organiske gødninger øger naturligt dine planters forsvar mod sygdomme og svampangreb, fordi de fodre og vedligeholder mikroorganismerne i jorden.

Social medie grafik

Det har været en fornøjelse at lave de grafiske materialer til Bunnygrow, og de er top tilfredse med resultaterne. Vi hos Ownshape håber på at kunne blive ved med at arbejde med Bunnygrow i 2023, og blive ved med at øge hans onlineilstedeværelse.

Ownshape er et hold af 2 dygtige og engageret unge drenge med fart over feltet (på den gode måde) De ligger kvalitet i deres arbejde hvilket skaber fantastiske resultater! Mange tak for hjælpen Mathias og Thor.
Sebastian
Bunnygrow

Se hele bunnygrow.dk hjemmeside

Hjemmesiden har fået et brugervenligt interface og præsenterer produkterne pænt med detaljerede beskrivelser og billeder. Bunnygrow.dk brand er blevet optimeret på højtryk, for at styrke deres onlinetilstedeværelse.

Alt i alt har Bunnygrow.dk fået en professionelt designet hjemmeside, der gør det nemt for kunderne at finde og købe gødning, samt læse om hvad for et produkt der sælges.

En reaktion