fbpx
Ownshape

Hjemmeside og logo

Elkjaerfoto

Design med bryllup i tankerne

Elkjærfoto rakte ud til os, for at få et nyt design til hans hjemmeside. Elkjær ønsket at få et nyt design, som skulle være designet med ‘bryllup’ i tankerne.

Opgaven var at opbygge en moderne, brugervenlig hjemmeside, der kunne præsentere Elkjærfoto.dk’s portefølje, tjenester og kontaktoplysninger på en indbydende måde.

Logo og visitkort design

Elkjærfoto.dk ønskede et logo, der kunne fungere som et genkendeligt varemærke og indfange essensen af hans fotografering.

Vi udviklede et unikt logo, der kombinerede et kreativt kameraikon med en stilfuld skrifttype. Farveskemaet blev valgt omhyggeligt for at afspejle fotografens æstetik. Logoet blev designet til at fungere godt på både trykte medier og online.

Visitkortene skulle være iøjnefaldende, og give potentielle kunder mulighed for nemt at få fat i Elkjærfoto.dk.

Efter
Før

Elkjærfoto.dk's Transformative Rejse

Se forvandlingen! Elkjærfoto.dk gik fra at være en talentfuld, men usynlig fotograf til at blive en bemærket stjerne på himlen.

Med en nytænkende hjemmeside, et mindeværdigt logo og betagende visitkort har han skabt en brandidentitet, der ikke blot imponerer, men også driver forretningens vækst. Resultatet? Stigning i henvendelser og en stærk tilstedeværelse, der skaber en varig impression.

Mine tal er steget rigtig meget efter I har lavet hjemmesiden. Jeg er dybt imponeret over den professionelle brandidentitet, I har hjulpet mig med at skabe.
Det har virkelig haft en positiv indvirkning på min virksomhed, og jeg får nu flere henvendelser end nogensinde før. Tak for jeres fantastiske arbejde!
Lars
Elkjær.dk

Se hele Elkjær.dk hjemmeside

Vi skabte en responsiv hjemmeside, der fremhævede hans mest imponerende fotografier og skabte en intuitiv navigationsstruktur.

Vi brugte en farvepalet, der afspejler fotografiets kunstneriske karakter, og sikrede, at hjemmesiden var hurtig og optimeret til søgemaskiner.